Såhär ska det se ut !

 
 
Är det inte så Sommarlovet ska se ut istället ? Eller har jag fel ? ;)
 

va hände med vädret ?

 

happy girl!

heeej fick precis svar från Amanda om hon kunde göra en ny header till mig ! och det kunde hon , Gillar den som jag har jätte mycket och den har Amanda gjort , ! och hon är verkligen jätte duktig! så ska skicka bilder till Amanda snart men vet inte riktigt vilka bilder än och hur den ska se ut , måste tänka lite , haha  !
här hittar ni hennes blog ----------->    www.amandaliljevall.blogg.se
 
puss

sexy lips,dirty hips,nice ass,high class, sexy smile. Swedish style

 

INSPIRATION

 

 

 

 


min dag !

tjaaaaa lovers!
 
Min dag har vart bäst , eller ah den slutade bra vettu!  Jag & Linnèa tog 12.16 tåget och så var vi där inne 13.00 tror jag ! så var vi där till tjugo i 9 tror jag! och så träffade vi världens sötaste killar där ! haha så var vi med dem kanske i 1 och en halv timma ! haha såå gulliga ! sen så när vi kom hem så var typ alla här , och så var jag och Linnèa med Philip , Tobbe & Erik och kollade på matchen åhså ! och nu ligger jag och smsar och allt möjligt ! haha ! kul kul , imon har jag inga planer , men vi hörs imon !
 
Godnatt

hiss

 
 
Dip Dye
åh tycker det är så otroligt fint på vissa . jag skulle aldrig haft det själv men det är grymt snyggt
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FÖRLÅT

SORRY SORRY SORRY , blogg.se appen funkar inte eller inte för mig iallafall och jag har haft fullt upp !
iallafall idag har jag vart med maja , vi har typ vart vid drängesereds badet hela dagen , mysigt och nu sittter jag och håller på och kollar lite på facebook och så och kollar på matchen lite ,! haha nä men aah imon blir det liseberg med Linnèa , några andra som vill hänga med oss? skriv på facebook isåfall så är ni gulliga!
haha aja lite kort inlägg men aja , kanske kommer en hiss/diss snart? var längesen nu ! så kanske det ?
 

godnatt !

ska sova nu , håller på att kolla lite bloggar facebook osv , imon är midssomar och vi ska ner till Linnèa och dem såklart ;) vi firar alltid med dem! haha godnatt ♥
 
 

.

heej !
 
om ni undrar varför jag inte har bloggat så är det för att det har ju kommit en ny blogg.se eller ah ni fattar , så det går typ inte att blogga från mobilen men det går säkert snart , tills dess får jag blogga på daton !
 aja jag bloggade ju senast i måndag så jag berättar vad jag gjorde på måndag tisdag och igår ,
 
måndag : jag var på liseberg som ni visste , med Linnèa , Ted & Viktor as kul var det , sen så åkte vi hem hyrde en film , och gick hem till Linnèa och kollade på jägaren 2 tror jag , ah det var Ted & viktor som sa att den var bra , så vi tog den , sen så sov jag över hos LInnèa och så vaknde vi vid 11 eller nåt kanske , och då gick vi upp ovh gjorde iordning oss för vi skulle på bio med siri , Jàel,Ted;viktor och jag och Linnea då , och vi kollade på LOL  , ååh den var så bra !! rekommenderar den verkligen!! för ni som inte visste vad det är för film så handlar den om Miley Cyrus , den är lite kärlkesfilm fast ändå inte , aja och då tåg vi 16 över 2 tåget tror , jag och så började filmen 20 över 4 den var klar vid 6 ungefär , och då gick vi till nordstan sen hem ! sen kommer jag typ inte ihåg , alla typ gick hem efter det , haha och sen igår då så träffade jag Jàel vid 2 kanske vi drog till drängesereds badet och var där i typ 5 minutrer sen gick vi för vi palla inte vara där , haha så gick vi till centrum och träffade typ ALLA , och sen vid 5 typ  kom Linnèa och sen kom Ted & viktor och så var vi med dem , och sen vid 7 kom min moster, hennes kille och Ids och mötte mig och Linnea och så åt vi pizza på ancona , sen åkte vi till lerum släppte Linnèa hos hennes pappa,  och så åkte vi och hanldade , sen så släppte dem mig där hemma , och så kollade jag på en film och sen så somnade jag , och idag så vaknade jag vid 10 jätte ovanligt tidigt för mig , så åkte jag och hämtade min kusin och hennes kompisar på nån fridrott, och sen så åkte vi hem och så passade jag dem! och nu har Linnèa kommit upp till mig , vet inte vad vi gör! jag får se , sen så åker vi på kalas hos min moster , blir jätte kul
!
 
men vi hörs sen !
 
puuss

svar !

fick en kommentar om vilket hotell vi bodde på i turkiet ! och vi bodde på iremgarden!
och tyckte det var grymt hotell! jättte snälla personer som jobbade där och allt var helt toppen! det fanns 3 pooler , och en vollybollsplan och sen resturang och lite affärer!
och sen så fanns det även att man kunde gå på massage och göra iordning naglarna, och vi gick på massage och det var asgött! sen så skulle jag och Linnèa egentligen göra naglarna också , för dem hade sagt att dem gjorde en förlägning med typ nåt annat än lösnaglar ,Så vi bokade tid och allt men när vi kom dit så var det bara vaanliga lösnaglar som dem skulle sätta på och så , asså i ett helt vanligt packet och allt , för 200 kronor så vi bara aldrig , så vi blev as besvikna på det , men allt annat var hur bra som helst! saknar det faktiskt jätte mycket!
 
,
,

Dagens outfit!

Byxor : Ginatricot 499 kr
Converse tröja : 200 kronor tror jag? Från Turkiet!
Skor - vita Converse


Liseberg snart!

Tjaa!

Ska snart åka mer till centrum möta Linnea och så möter vi Viktor på tåget , sen så möter vi Ted på centralen , så åker vi in till Liseberg!:D kul kul !
Kommer blogga från Liseberg sen!
Kanske blir dagens outfit också? Får se va jag hinner;)

Puss


Godmorgon!

Precis vaknat , idag ska jag packa upp från Turkiet och kanske städa lite samtidigt som jag drogar låten fall!
Sen blir det att åka ner till Linnéa!

Puss vi hörs!


Älskar låten!

Är beroende av den här låten, så jävla bra är den!


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA..

KUSIN!

Åh idag bli min lilla Linnéa lite mer fjortis i sig! Som ni vet har ju jag lagt upp massa inlägg och skrivit om henne, men hon är den bästaste och underbaraste tjejen jag känner, hon är så rolig och snäll , söt,vacker,underbar,
ALLT!

Så Linnéa vi syns sen!

Älskar dig!


BILDER FRÅN TURKIET <3





Linnèa!!






ida!



min bror!



några av dem jag åkte med






titta vad städerskorna hade gjort , jätte fint!
,



jag Linnèa & Philip



det kanske kommer mer bilder imon , nu ska jag sova är as trött , bloggar mer imon puss!

Vi tar över


Vakna precis..

Goodmorgon!

Kom hem för Turkiet i för går , och direkt efter kom Melissa & Ida till mig och så gjorde vi iordning oss för schools out! Fyfan va kul det var att träffa alla och så! Orkar inte vänta ett helt år tills nästa schools out, men aja!
Sen igår va jag med mina babes Siri & Rebecca!och så gick vi till en brygga och åt jordgubbar,bullar och så ! Åh hahah va kul det var, HAHAHAH

Och sen på kvällen gick hela familjen till kompisar till familjen, och kollade på Fotboll!
Fyfan att dem inte vann ;(

Åh jag och Rebecca Fyfan vilken natthumor vi har , fast mest Rebecca!
Att jag inte dog av skratt när hon skickade massa saker osv,
HAAHAH

Och idag kanske vi ska åka in till Liseberg! Men vi får se vilka som åker med och så!

Men antingen imon eller senare ikväll kommer det bilder från Turkiet och jag skriver allt!

Vi hörs ,

Lite bilder från igår med Siri & Rebecca och sen matchen!


Puss


Är i Turkland

Hahah ja som ni ser på rubriken jag är i turkland! Det är därför jag inte har bloggat! Det är as bra väder typ 35-40 grader, så man har bränt sig! Men jag kan inte blogga så mycket så jag bloggar när jag kommer hem,
Ni får ha det bra så hörs vi!

Puss


Godnatt!

Ska lägga mig nu!tänkte bara skriva lite hur dagen har vart!

Vi slutade 3 idag och då åkte jag och Linnéa in till stan! Hon köpte skor och så inför TURKIET! bara 2 dagar kvar snart ! Och jag kommer sakna alla så otroligt mycket! Aja sen vid 7 kanske tog vi tåget hem och sen gick hem till Linnéa och typ sov! Vi var as trötta! Haha. Imon är det SISTA skoldagen för mig sen har jag SOOMMMARLOOV!
Och sen efter skolan imon kanske jag är med nån? Sen vid 4 ska vi få gäster och sen gå på studentfest!
Och sen på onsdag är det Studiedag och då är det sista dagen jag träffar alla innan turkland så då ska jag vara med dem goaste personerna och säga hejdå och ha en mysig dag med dem!
Haha och sen på torsdag som jag har nämnt åker jag till Turkiet !

Detta skulle bli ett litet godnatt inlägg men det blev inte ett så litet inlägg !
Juste jag har sov morgon imon! Sover typ till 8 för sen ska jag till läkaren! Och sen kommer jag tillbaka 10 ungefär till skolan men jag bloggar mer imon!

Puss


Värdig vinnare!

Det var ju Hanna som vann! Och det tycker jag var sjukt bra! Hon har vart i från sina barn i över 100 dagar och hon gjorde det för sina barns skull att dem skulle få ett bättre liv! Som sagt värdig vinnare!


Snart final?

Asså shit va snabbt det har gått :o det är ju redan final i big brother !
Jag gillar alla så jag vet faktiskt inte vem jag tycker ska vinna! Alla är värda vinnare tycker jag! Så vi får se vem det blir!

För ni som kollar på big brother vem tycket ni ska vinna?


En äkta vän!

Linnèa Lindqvist!


Hon finns alltid där för mig i vårt och tort! hon stöttar mig och peppar mig hela tiden!
även om vi är kusiner är hon en av mina bästavänner! vi umgås med varandra och varandras kompisar!
vi är som systrar och vi har alltid lika kul med varandra! Hon är en fantastisk person ! hon bryr sig inte om vad andra tänker eller tycker om henne! hon är en helt awsome tjej! det diggar jag sjukt mycket!
jag gillar när personer inte tar åt sig vad andra tänker! Då är man stark i sig själv. Hon är exakt en sån person alla vill vara som! jag litar på henne upp till 1000 % ! och hon kan verkligen behålla hemligheter!
vi har otroligt mycket minnen med varandra. och vi kommer få mycket mer nu när vi ska till turkland tillsammans!

Det är inte många som har en sån underbar vän!

Linnèa när du ser detta vill jag bara säga att du betyder jätte mycket för mig! och jag Älskar dig så sjukt mycket! ! och jag kommer alltid finnas för dig hela livet ut!






Gårdagen!

tjaaaa!


min mobil är inne på lagning igen..  för den typ stängde av sattaes på i en sekund och sen stängdes av och så höll det på så i en dag , så vi lämnade in den på lagning ! så de är därför jag inte bloggar så mycket!

gårdagen!

Igår vid kvart över 12 tog jag Ted,Viktor,Ida,Siri,Jàel & Linnèa tåget in till stan , vi skulle till liseberg:D
haha de var la skoj !
sen vi 7 kanske ? åkte vi hem och så gick alla hem till Linnèa och typ chillade och pratade massa och så!
sen vi 10-11 gick alla hem och då var jag och Linnèa ensama hemma Läskigt.
så var vi ensama hemma tills halv 2 - 2 ungefär !
och då hade  vi kollat på två olika filmer så vi var as trötta!
och idag ska jag inte göra något , bara typ städa rummet börja packa lite inför turkiet eftersom vi åker om 4 dagar :DDDD
shiit va jag längtar !
det kommer bli skoj! och jag har inte med mig mobilen för jag har en trä mobil just nu ! men kanske bloggar nån gång på mammas eller pappas telefon men bara kanske!
jag får se!

men det var min helg det!

men nu ska jag fortsätta att städa!

bloggar mer sen!

puss!


RSS 2.0