Fortsätt du med att kommentera mitt liv så lever jag livet under tiden !


Me and My girls <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3028231/images/2012/pic_50181348e087c33c5e00002a.jpg" class="image">


My day!

Tja idag har jag vart med Adam,Wille & Linnea som igår ! Vi kollade på film igår och idag hade vi damp ! Vi gjorde inte så mycket faktiskt! Är med Linnea nu och ska kanske träffa Siri & Rebecca sen! Vem vet? Puss


Nattstad here i Come.. Maybe?

Tjaaa! jag Funderar på att byta från blogg.se till nattstad ! Bara börja om allt på nattstad! Ny header och nya inlägg åhså! Man måste ju testa nåt nytt i livet också? Eller va tycker ni? Kommentera eller nåt! Men jag tror jag ändå kommer göra det! Kanske kommer en V-blogg lateeeer! Puss


Kik me !

Kik me ! Om ni har nått att fråga så kan ni fråga mig där! Om det är nåt ni undrar eller nått! Men jag lovar att jag ska bli bättre på att blogga ! Jag lovar!


Slappdag!!

Tjaa! Nu så är jag hos Linnea sov även över hos henne inatt! Hahah och nu ska vi kolla på film och tjocka oss! Haha puss


Follow me!

Följ mig på instagram ! Feliciamagelsen! Jag uppdaterar mer där än här! Så följ mig!


B Y E S T O C K H O L M !

Nästa gång vi syns är den 22:aa april 2013 när JUUUUSTIN BIEEEEBER kommer! Byyeeee !


Saknar er alla där hemma !


@stockholm

Kom upp hit till Stockholm igår , är as varmt men inte så soligt men mycket varmare än i Göteborg iallafall! Har shoppat hela dagen med familjen och nu så är vi påväg nånstans vet inte var , vi åker nog hem på fredag så bloggar mer när jag kommer hem så berättar jag om gothia veckan ;) för bloggade inte nåt då ;) Puss Jag och Philip på bilden !


GODNATT :*


Min dag !

Heeej Allihoppa (: Idag vid 2 åkte vi till Åsa , och hälsade kompisar till familjen (: haha så jag har vart där hela dagen , har vart jätte kul (: dem har 3 as söta barn också ! Sååååååä gulliga (; Så vi kom hem vid halv 10 ungefär . Så nu ska jag nog gå ner och äta nåt ? Och sen lägga mig (; är as trött , Imon blir det att åka runt lite i stan och kolla på Gothia matcher , på massa som spelar . Ska bli grymt kul (y) Men jag bloggar snart! Puss


Fredag den 13:onde idag..


Mys med tjejorna!


Donsö!

Tjenna! Igår så tog jag Philip ,mamma & sen kom pappa ut till donsö, för att Linnea och dem hade seglat dit ! Så vi skulle hälsa på dem! Och så sov jag & Philip över hos dem! Jätte mysigt! Haha så kul ! Och så tog jag & Linnéa några kort som Ni såg ! Hahah, sen igår kväll så låg alla och kollade på film! Sen så blev vi väckta imorse vid tjugo i 11 ! Och så åt vi frukost och sen gick vi och bowla! Jätte kul! Men vädret var ju as dåligt ;( Skulle blitt mycket bättre om det var bra väder så man skulle kunna bada & sola! Jaja! Sen kom vi hem vid halv 6 kanske , och då skulle vi ha gäster vid halv 7 ! Linnéa och dem skulle också komma! Det var min dag! Imon blir det att åka till Liseberg! Men jag berättar mer imon ! Nu ska jag sova är astrött! Ska upp tidigt imon för att åka till Linnea och var hos henne hela morgonen! Men vi hörs imon! Puss


Donsö!

Berättar allt sen! Puss


Kan inte vänta!


Godnatt!


FOLLOW ME ON INSTAGRAM !


Just belive in your dreams !


bilder!

lite gammla och nya bilder !











B I L D E R

 
 

Dålig uppdatering..

Godmorgon!
 
Jag vaknde precis , förlåt för att jag har haft jätte dålig uppdatering den senaste veckan . Men det var så att blogg.se appen har inte funkat men jag loggade in i morse för att kolla och så funkade det , så nu kommer det komma mycket mer uppdatering! och jag har inte hunnit logga in på datan och så för att jag har haft fullt upp ! Jag var nog på liseberg 3 gånger och sen har jag vart med kompisar och så. Igår så vaknde jag vid tio i 1 , haha asgött !
sen vi halv 5 åkte vi hemifrån för att vi skulle på en överrasknings fest ! askul. Det var Linnèas farfar som fyllde 60. Men det var jätte kul , och så kanske vi åkte hem vid 2 tiden ! Så direkt när jag kom hem så somna jag direkt . Jag var as trött! Och idag ska vi ha gäster och dem kommer nog vid 4 eller nåt !
 
men jag bloggar mer senare !
F R Ö L U N D A ♥
 
 
puss
 

JUSTIN, HERE I COME <3

En helt craazy morgon..
 
Det började med att jag ställde klockan på 08:00 för att ställa mig i kö på JUUUUSTIN BIEBER KONSERTEN!
fem över halv 9 satt jag i kö till kvart över 9 .. och då var ALLT utsålt typ , vi försökte och försökte men hittade inget , tårarna rann bara ner för kinden nästan hela morgonen ..  och försökte ! haha sen så såg vi att det kom en till konsert och vi ställde oss i kön direkt men sen stog det igen att det var slutsålt..! sen så skicka pappa ett sms med att vi har biljetter !!:DDDDDD omg ! och då ska jag och Linnèa gå !

OMFGGGG ! vi har 3 biljetter på tisdagen och en på måndagen , haha aja ! kan verkligen inte fatta att det händer ! jag har alltid tänkt : omg tänk att bara få vara på justin Biebers konsert , ända sen han blev känd har jag tänkt  tänk på hans konsert , Det har vart min Högsta dröm!! jag kommer ju flippa ur totalt!  helt seriöst ! med fullt respekt till dem som inte har fått;( jag tycker så synd om dem! hoppas det löser sig  ! alla beliebers är värda det !
 
nån annn som också ska gå på Tisdagen ? haha vet typ jätte många men ändå?!? LÄNGTAAR ! det kommer bli min bästa dag ever !
detta skulle komma upp igår istället men det laggade så jag lägger upp det nu istället , men  det var om igår iallafall !
 
 
 

RSS 2.0